Ajankohtaista

Lavatanssi osaksi liikuntatunteja Heinävedellä

Heila (Heinäveden lavatanssijat) on järjestämässä lavatanssin opetusta säännölliseksi osaksi peruskoulujen ja lukion liikuntatunteja Heinävedellä.

Tavoitteena on välittää paikallisille nuorille nykyistä laajempi mielikuva tämän päivän lavoilla tanssittavista lajeista ja -tyyleistä, kuten kädenalitansseista, ja saada heitä innostettua harrastuksen pariin. Näin pyritään turvaamaan tulevaisuudessa sekä tanssilavakulttuuria niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti mm. Kermankosken lavalla, sekä sen omistavan urheiluseura Heinäveden Hyrskeen toimintaa.

Heila kannustaa tanssimaan myös vuosittain jaettavien stipendien avulla.

Ensimmäiset lavatanssitunnit ulkopuolisen ohjaajan vetäminä pidettiin yläkoulun 7.-9. luokkalaisille marraskuussa. Lajeina olivat fusku ja bachata. Opettajina toimivat kuopiolaisen Tanssikoulu TanssiWision Anne-Riina Hurskainen ja Tapani Hasa.

Alakoulun kanssa opetusta suunnitellaan keväällä 2022, opetus alkaa näillä näkymin syyslukukaudella. Lukion ensimmäiset tunnit aloitetaan ensi keväänä.

Alustavasti on keskusteltu myös mahdollisuudesta jatkossa sisällyttää eri kouluasteilla opeteltuja tansseja niiden päättö- ym. juhlien ohjelmistoihin.

Heila rahoittaa tanssinopetuksen sekä talkoista saamillaan varoilla että hakemalla projektille hankerahaa.

TILAA HEILAN UUSI HUPPARI!

Koot naisten malli: XS-XL
Koot miesten malli: XS-4XL
Materiaali: 80% puuvilla, 20%polyesteri
Värit: Punainen / Musta / Harmaa
Hinnat: Naisten koot 50 e, miesten koot 55 e

Sovitusmahdollisuus Kermankosken lavan talkoissa kesän aikana ja erikseen sovittaessa
Sari puh. 045 2628561
Tilaus tehdään loppukesällä 2020