Johtokunta

Heilan johtokunta
IMG-20181008-WA0000

Sari Turunen

Oppi tanssimaan aiemmin kuin puhumaan. Isän haitarimusiikin säestyksellä ja tanssilavan läheisyydessä kasvanut seuran puheenjohtaja haaveili Heilan perustamisesta n 15 vuotta, kunnes aika oli asialle kypsä. Toimii myös Kermankosken lavan vetäjänä. Lempitanssit ehdottomasti argentiinalainen tango ja salsa.

Anne Vattulainen

Anne Vattulainen

Tanssi ja musiikki ovat kuuluneet tiiviisti Annen elämään nuoruudesta lähtien; tanssilajeista hän on kokeillut tähän elämän hetkeen mennessä melkoisen kirjon. Lavatansseista aikuisbalettiin ja show tanssiin, Afrosta Itämaiseen tanssiin ja Reggaetonista Sh’Bamiin. Annen sydäntä lähinnä ovat kuitenkin lavoilla tanssittavat paritanssit. Yksi suosikkitansseista on fusku, toki listaa voisi jatkaa loputtomiin ja uusiin lajeihin tutustuminen jatkuu. Liikunta, musiikki ja ihanat ihmiset, mikä ne yhdistää? Tanssi <3
Heilassa Anne toimii sihteerinä ja näin jakaa tanssin ilosanomaa tätäkin kautta! ”Talkootyö tanssikulttuurin edistämiseksi on mukavaa!”

hilkkaostman

Hilkka Östman

Muutto Heinävedelle ja Kermankosken lavan herääminen Ruususen unesta herätti myös Hilkan tanssiminän.
HIlkan tanssijalkaa on vipattanut pikkulikasta lähtien mutta lavatanssi harrastuksena alkoi Kermankosken lavatanssien käynnistymisestä pitkän tauon jälkeen. Nykyisin harrastus on osittain työtä lavatanssin eteen.